Sähkökorjaukset ja testilaitteet

Erilaisten sähkövikojen määrä kasvaa jatkuvasti, kun uudet autot täytetään elektroniikasta ja erilaisesta tietotekniikasta. Toisinaan vianetsintä voi olla haasteellista ja vikailmoitukset on helppo tulkita väärin, mutta meillä Pirkanmaan Autotaidolla on paitsi vuosikymmenten kokemus, myös huippuluokan testilaitteet. Testilaitteella selviää kaikki vikakoodit, joiden avulla rikkinäistä komponenttia voidaan lähteä etsimään.

Auton sähkövika voi vaikuttaa ajoturvallisuuteen merkittävästi. Sen takia kannattaakin reagoida välittömästi jos auto esimerkiksi sammuu kesken ajon, auto nykii, auto ei käynnisty ollenkaan tai mikäli auton vikavalo tai muut merkkivalot syttyvät. Koska auton kaikki sähkölaitteet saavat virtansa samasta lähteestä, voi käyttäjälle näkyvä vika esimerkiksi jonkin laitteen toimivuudessa olla vain oire jostain toisesta, vakavammasta viasta.

Ratkaisemme kaikkien automerkkien monimutkaisemmatkin käynti- ja sähköhäiriöt. Kaikki työ tehdään palvelutakuulla, eli jos vikaa ei jostain syystä saadakaan korjattua, ei laskuakaan tule.

PIRKANMAAN AUTOTAITO OY

Lokomonkatu 24, 33900 Tampere

 

}

Ma-Pe 07.30 - 17.00

 

toimisto@

pirkanmaanautotaito.fi

timo.hannikainen@

pirkanmaanautotaito.fi

marko.vikio@

pirkanmaanautotaito.fi

aki.toivonen@

pirkanmaanautotaito.fi