Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntaus, aurauskulmien säätö tai ohjauskulmien säätö on toimenpide, joka kannattaa tehdä säännöllisesti: renkaanvaihto, kolaroinnin jälkeen tai alustatyöt ovat esimerkiksi hyviä hetkiä tarkistaa myös renkaiden hyvinvointi. Nelipyöräsuuntauksessa teemme ohjausmittaukset ja nelipyöräsuuntauksen huippuluokan 4D-mittalaitteilla.

Ohjauskulmien säädön tarpeen huomaa esimerkiksi auton puoltamisesta tai ohjauspyörän tärisemisestä. Myös kolari tai vaikkapa kadun reunakiveykseen ajamisen jälkeen kannattaa harkita nelipyöräsuuntausta, sillä virheelliset ohjauskulmat aiheuttavat runsaasti ongelmia, sen lisäksi että ne aiheuttava renkaiden epätasaisen kulumisen. Pienetkin poikkeamat voivat lyhentää renkaiden käyttöikää jopa 10%, lisätä polttoaineen kulutusta, heikentää nopeusmittarin tarkkuutta, kuluttaa mekaanisia osia ja tietenkin ohjauskulmien poikkeamat vaikuttavat myös turvallisuuteen ja ajomukavuuteen.

Tervetuloa käymään! Pirkanmaan Autotaito pistää kaikkien automerkkien renkaat kuntoon. Palveluun kuuluu nelipyöräsuuntauksen lisäksi mittausraportti esimerkiksi katsastusviranomaisia varten, sekä tietenkin renkaiden kunnon tarkistus.

PIRKANMAAN AUTOTAITO OY

Lokomonkatu 24, 33900 Tampere

 

}

Ma-Pe 07.30 - 17.00

 

toimisto@

pirkanmaanautotaito.fi

timo.hannikainen@

pirkanmaanautotaito.fi

marko.vikio@

pirkanmaanautotaito.fi

aki.toivonen@

pirkanmaanautotaito.fi